#

03-10-2019 3i Workshop domein A

Op donderdag 3 oktober van 13:30 tot 16:30 uur organiseert Instruct een 3i workshop domein A en dan met name over de nieuwe onderdelen. (3i staat voor: Instruct Informatica Inspiratie.)

Er zijn interessante nieuwe domeinoverstijgende projecten beschikbaar in domein A. Ze zijn een waardevolle verrijking van je programma en aansprekend voor leerlingen. Bijvoorbeeld de projecten over het maken van webapps op basis van buienradardata of de fastfood database uit C5. Tijdens de bijeenkomst komt aan bod hoe de projecten aansluiten op het kernprogramma en hoe ze kunnen worden ingezet in de les.

In het tweede deel van de workshop zoomen we (in twee verschillende groepen) in op de technische, didactische en praktische aspecten van de projecten Buienradar app en de Fastfood app. Als deelnemer kies je daarbij voor één van die twee.

Het doel van het tweede deel is dat je na afloop helemaal klaar bent om het project in de klas te geven!

De workshop vindt plaats bij Instruct, Denemarkenweg 13 in Bodegraven. Klik hier om je op te geven voor deze 3i workshop domein A.

Voor deelname aan deze nascholingsworkshop brengen we € 35,- in rekening. Bij minder dan 10 deelnemers zal de workshop niet doorgaan.

Kijk voor onze workshopagenda op de pagina Academy Bijeenkomsten.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.