#

29-11 Webinar Fundament zonder Vakdocent in de praktijk

Geen opvolging na pensioen of geen vervanging te vinden na vertrek van de docent informatica. Wat doe je dan als school?

We verzorgen op woensdag 29 november om 16:00 uur een webinar Fundament zonder Vakdocent in de praktijk. Hierin gaat Adriaan Gijssen, productontwikkelaar Fundament informatica, in gesprek met Gerard Apte, docent natuurkunde op het Eligant Lyceum in Zutphen, over hoe zij dit hebben opgelost.

Tijdens het webinar is er tijd en gelegenheid om vragen te stellen aan zowel Gerard als Adriaan.

Meld je hier aan voor het webinar!

Achtergrondinformatie webinar Fundament zonder Vakdocent in de praktijk

Er is al jaren een tekort aan docenten voor het vak informatica. Het aanbieden van het vak valt of staat met het hebben van een vakdocent informatica. Vertrekt deze naar een andere school of gaat deze met pensioen, dan is het voortbestaan van het vak in gevaar. Dit is zowel voor scholen als voor de maatschappij geen wenselijke situatie. Juist omdat informatica voor toekomstige beroepen zo belangrijk is.

Instruct biedt hier een oplossing voor! Onze lesmethode Fundament Informatica, maar dan te volgen zonder vakdocent. Hiermee kan het vak informatica wel in het rooster gezet en klassikaal gevolgd worden, met een docent van een ander vak in het lokaal, met uitlegvideo’s van vakdocenten en met een online helpdesk voor de inhoudelijke vragen van de leerlingen.

 

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.