#

De methode Fundament

Eén van de vragen van docenten die de afgelopen tijd steeds bij ons terugkwam, gaat over de zwaarte van het kernprogramma. Is het kernprogramma niet heel theoretisch? En heb ik nog wel genoeg tijd voor boeiende projecten?

Instruct heeft een gedetailleerd overzicht gemaakt van de mogelijkheden die je als docent hebt wat betreft de invulling van het kernprogramma. De conclusie daarvan is: je hebt heel veel vrijheid! Het is geen enkel probleem als je je programma (bijna) volledig wilt opbouwen uit praktijkopdrachten en projecten. En het is ook heel goed mogelijk om de diepte in te gaan met interessante theorie en met leuke lesvormen.

In onze workshops is dit vaak naar voren gekomen. En speciaal voor de docenten die deze workshops gemist hebben, maar ook voor iedereen die het nog eens na wil lezen, hebben we in Fundament Online een nieuw kopje gemaakt ‘De methode Fundament’.

Hierin kun je alles vinden over het examenprogramma, hulp bij het maken van een goede selectie van de stof, en ideeën om je PTA vorm te geven.

Meer weten?

Kijk in de methode onder het kopje ‘De methode Fundament’. Meer lezen over de methode zelf? Klik hier.

Gebruik je onze methode nog niet? Vraag hier een proefabonnement of een webinar aan.


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

 

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.