#

Nieuw promotiemateriaal informatica

Om het aantal informatica-leerlingen op het VO een positieve impuls te geven en het vak informatica nog meer te laten leven, stelt uitgeverij Instruct promotiemateriaal voor het vak beschikbaar. Daarnaast reiken we jaarlijks de 3i Award uit aan het beste profielwerkstuk met belangrijke informatica component.

Promotiemateriaal informatica - Kies informatica het vak voor jouw toekomstKies informatica

Voor derdeklasleerlingen die een profielkeuze moeten maken hebben we A5 flyers ontwikkeld, kies informatica, hét van van jouw toekomst. Daarbij hoort een poster op A2-formaat die opgehangen kan worden in je lokaal of ergens anders in school.

Er is een vlog opgenomen met twee meiden die het vak informatica gekozen hebben. Zij delen hun 5 redenen om dit te doen. Promotiemateriaal informatica - Vlog Kies informaticaDe video kan ingezet worden bij voorlichting over profielkeuze, of bijvoorbeeld tijdens een open dag op het digibord in het informaticalokaal. Ook is er voor leerlingen de webpagina: instruct.nl/kiesinformatica, waarop onder andere deze video te vinden is.

Flyers en posters zijn kosteloos bij ons te bestellen.

Poster examenprogrammaPromotiemateriaal informatica - examenprogramma

Om bovenbouwleerlingen te informeren over de onderdelen van het examenprogramma informatica en het verband hiervan met de keuzeprofielen is er een poster ontwikkeld.

Doe mee en win 3i Award

Promotiemateriaal informatica - Doe mee en win de 3i Award

Voor eindexamenleerlingen organiseren we jaarlijks de 3i Award uitreiking. In 2023 doen we dat voor de 10e keer.

Om leerlingen te wijzen op de mogelijkheid om in de prijzen te vallen met hun Profielwerkstuk hebben we een video, flyers en ook weer een poster voor in de klas gemaakt. Daarbij is er ook een 3i Award website voor leerlingen, met informatie en aanmeldmogelijkheid.

Dit is de URL: 3i-Award.nl.

Fundament zonder vakdocent

Flyer Fundament zonder Vakdocent

Voor leerlingen die aan de slag gaan met de methode Fundament zonder Vakdocent hebben we ook een flyer en een video ontwikkeld om hen te informeren over de werkwijze.

Klik op onderstaande link en we sturen je het gewenste promotiemateriaal voor informatica kosteloos toe. (Voor verzending naar het buitenland vragen we vergoeding van de verzendkosten.)

Promotiemateriaal aanvragen

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.