#

Promotiemateriaal informatica

Om het aantal informatica-leerlingen op het VO een positieve impuls te geven en het vak informatica nog meer te laten leven, heeft uitgeverij Instruct een aantal posters en flyers ontwikkeld. Ook is er een vlog opgenomen met twee meiden die het vak informatica gekozen hebben. Zij delen hun 5 redenen om dit te doen. De video kan ingezet worden bij voorlichting over profielkeuze, of bijvoorbeeld tijdens een open dag op het digibord in het informaticalokaal.

Kies informatica poster, promotiemateriaal informaticaKies informatica

Voor derdeklasleerlingen die een profielkeuze moeten maken hebben we flyers ontwikkeld. Daarbij hoort een poster op A2-formaat die opgehangen kan worden in je lokaal of ergens anders in school.

Ook is er voor deze leerlingen de webpagina: instruct.nl/kiesinformatica.

Flyers en posters zijn kosteloos bij ons te bestellen.

Vernieuwd examenprogramma

Om bovenbouwleerlingen te informeren over de onderdelen van het nieuwe examenprogramma en het verband hiervan met de keuzeprofielen is er een poster ontwikkeld.

Doe mee en win 3i Award

Win 3i Award informatica

Om leerlingen te wijzen op de mogelijkheid om in de prijzen te vallen met hun Profielwerkstuk hebben we flyers gemaakt en ook weer een poster voor in de klas. Daarbij is nu ook een 3i Award website voor leerlingen, met informatie en aanmeldmogelijkheid. Dit is de URL: www.3i-Award.nl.

Klik op onderstaande link en we sturen je het gewenste promotiemateriaal kosteloos toe.

Promotiemateriaal aanvragen

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.