#

Succesvolle IPON 2020

Afgelopen week vond de tiende editie van de IPON plaats in Jaarbeurs Utrecht. Instruct was als exposant aanwezig op de beursvloer met een ruim opgezette stand. De verschillende online methodes van Instruct werden door het team gepresenteerd aan de bezoekers van de IPON 2020.

De methodes van Instruct

We kijken terug op twee geslaagde beursdagen. De IPON 2020 was een perfect moment om in contact te komen met docenten en onderwijsmanagement. Op de stand kon men kennismaken met onze methoden voor:

Het team stond klaar om uitleg te geven over de diverse methoden, het gemak van de online omgevingen te demonstreren en vragen te beantwoorden.

IPON 2020 1IPON 2020 2IPON 2020 3

Introductie DIGIT-po

De IPON 2020 was een mooie gelegenheid om de nieuwste methode digitale geletterdheid voor het basisonderwijs te introduceren: DIGIT-po. DIGIT-po is een complete online leerlijn voor het basisonderwijs en bevat de modules:

  • Baskennis ICT
  • Mediawijsheid
  • Informatievaardigheden
  • Computational thinking

Momenteel is de lesmethode DIGIT-po in ontwikkeling. Wil je als een van de eersten het lesmateriaal uitproberen? Meld je hier aan voor de pilot en wij nemen contact met je op.

I AM DIGIT poster

I AM DIGIT posterBij de beursstand mochten geïnteresseerden een leuke poster voor digitale geletterdheid meenemen voor in de klas.

Heb jij de I AM DIGIT poster nog niet? Vraag de poster hier kosteloos aan. Je kunt meerdere posters voor jouw school aanvragen.

 

Hoe digitaal geletterd zijn jouw leerlingen? Ga naar digitalegeletterdheid.nl/test en maak de test klassikaal!


IPON 2020

De IPON is al vele jaren de informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Ook deze editie waren er weer vele nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie & professionalisering. Het was daarom ook een logische keuze voor Instruct om hierbij aanwezig te zijn.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.