#

Making-of video 3i Award

Hoe spreek je leerlingen aan met een video? We zijn er als educatieve uitgever aan gewend om serieuze, didactisch verantwoorde video’s te maken. Maar als je wilt dat een leerling mee gaat doen aan een wedstrijd, namelijk de 3i Award, dan vraagt dat om een andere benadering. Dus deze video moest anders worden dan we tot nu toe met elkaar hadden gemaakt. Een leuke uitdaging.

Reden video 3i Award

Dit schooljaar reiken we voor de 10e keer de 3i Award uit aan leerlingen die het beste profielwerkstuk met belangrijke informatica component gemaakt hebben. Hoe meer leerlingen er mee doen, hoe spannender en interessanter de wedstrijd wordt. Iedereen die dit schooljaar een informatica PWS afrond, kan meedoen. Uiteindelijk worden er vijf PWS-groepen genomineerd. Zij presenteren hun profielwerkstuk tijdens de Informatica Inspiratiedag op 19 april 2023.

Making-of

Ingrediënten voor de video:

Video team Fundament

1. Een enthousiast team docenten/ontwikkelaars

3i Award video

2. Een creatieve videograaf.

Video 3i Award

3. Een flinke dosis humor.

Het resultaat

3i Award video

Nieuwsgierig geworden naar de 3i Award video?

Zie hier het resultaat.

 

Aanvullend promotiemateriaal

Hoe gaan de leerlingen die video vinden?

We informeren docenten over het bestaan ervan en daarnaast kun je kosteloos een poster en flyers bestellen. De QR-code die hierop staat verwijst naar de video.

Op de website 3i-award.nl staat naast de video ook alle informatie over de wedstrijd en vind je ook winnaars van voorgaande jaren.

Extra aandacht 3i Award video

Mocht het budget dit eens toe gaan laten dan heeft team Fundament nog veel meer ideeën om de 3i Award onder de aandacht te brengen. 😉

Abri video 3i Award3i Award video billboardVideo 3i Award billboard Tot die tijd vertrouwen we erop dat de 3i Award via de docent onder de aandacht komt.

Vraag hier je posters en flyers aan.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.