#

Digitale geletterdheid, hoe doe je dat in het basisonderwijs? Tips voor implementatie

Het whitepaper ‘Digitale geletterdheid, hoe doe je dat in het basisonderwijs?’ is nu te downloaden.

In dit document beschrijven we stap voor stap hoe je digitale geletterdheid met een goede voorbereiding invoert in het basisonderwijs. Hierin behandelen we een aantal praktische adviezen en aandachtspunten. Het document bevat een implementatieplan plus een visie en je vindt daarnaast ook voorbeeld leerlijnen digitale geletterdheid.

Het whitepaper voorziet je van implementatietips, praktische adviezen en aandachtspunten om digitale geletterdheid een succes te maken op jouw basisschool.

Download het whitepaper hier:
Digitale geletterdheid, hoe doe je dat in het basisonderwijs?


Meer informatie over de methode DIGIT

DIGIT-vo digitale vaardigheden voor iedereen

DIGIT-vo is sinds 2016 beschikbaar en wordt aangeboden op meer dan 300 scholen in het voortgezet onderwijs. De methode sluit aan op de komende curriculum-wijziging, waarin digitale geletterdheid als nieuw leergebied wordt toegevoegd.

DIGIT-po logo

DIGIT-po is vanaf mei 2020 beschikbaar. De methode sluit aan op de komende curriculum-wijziging, waarin digitale geletterdheid als nieuw leergebied wordt toegevoegd.

 


Meer weten over digitale geletterdheid?

Op 25 november organiseren wij de jaarlijkse conferentie Digitale Geletterdheid. Dit evenement is speciaal voor docenten werkzaam in zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs die meer willen weten over digitale geletterdheid. Noteer de datum alvast in je agenda! Houd deze pagina in de gaten en meld je alvast aan.


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter. 

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.