Instruct helpt met afstandsonderwijs

Door het coronavirus staat het onderwijs momenteel zwaar onder druk.  Nu de scholen grotendeels gesloten zijn, zijn de instellingen aan het puzzelen over hoe ze de lessen moeten inrichten om de voortzetting van het onderwijs te blijven garanderen. Instruct ondersteunt je hierbij door te helpen met afstandsonderwijs.

Het kan zijn dat jouw school nog niet digitaal werkt. Scholen die nog geen licenties hebben, kunnen tijdelijk gratis licenties aanvragen via onze klantenservice.

Kennisnet zet zich ook zo goed mogelijk in om scholen te helpen. Bekijk onderstaande tips vanuit Kennisnet:

Licenties aanvragen en thuis aan de slag

Met digitale lesmaterialen kunnen jouw leerlingen thuis aan de slag. We stellen onze digitale methoden tijdelijk gratis beschikbaar voor scholen die nog geen licenties hebben. Onze klantenservice helpt je graag om dit goed in te richten. 

De volgende online methodes worden tijdelijk gratis aangeboden:

Mbo:

Voortgezet onderwijs:

Basisonderwijs

Voor de aanvraag van licenties, stuur een mail naar [email protected] of bel met onze klantenservice.

Onze maatregelen 

Ter voorkoming van verdere verspreiding neemt ook Instruct de nodige maatregelen. Wij annuleren onze komende evenementen en ook fysieke afspraken worden omgezet naar online of telefonische afspraken.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je zo weinig mogelijk van deze situatie merkt. Wij houden gewoon contact en zijn volledig bereikbaar op de manier waarop je dat gewend bent: via je contactpersoon, telefonisch, via e-mail. Neem bij vragen contact met ons op.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.